Hyra buss Stockholm

Hyra buss i Stockholm – bekväma och punktliga bussresor

Välkommen till Ekman Buss Flexibussitet AB. Vi erbjuder våra kunder i Stockholm och hela Sverige moderna och trivsamma bussar, hög service och kvalitet till mycket förmånliga priser.

Hör av dig till oss om du är i behov av att hyra buss för din resa. Vi skräddarsyr din gruppresa oavsett vilket syfte och mål du har med den. Vi har hjälpt turistgrupper, konsertbesökare, kongressdeltagare, fotbollslag med mera att komma fram i tid – och samtidigt få en bekväm och trivsam reseupplevelse. Vi gör alltid vad vi kan för att sätta guldkant på din bussresa.

Välkommen att kontakta oss för att hyra buss i Stockholm. Vi finns alltid här för att svara på dina frågor.


Hyra buss Stockholm – en mångfald olika resor

  • Sportresor och träningsläger. Vi ser till att resan blir en höjdare för din klubb eller förening.
  • Storstadsresor med musik, show och teater. Vi kör ditt sällskap till privatteatern eller konserten. Trevligare kan det inte bli.
  • Shoppingresor. Ullared eller shopping i någon av Europas metropoler – ta bussen och fyll shoppingbagen.
  • Dagsresor och mässor.
  • Gruppresor inom Sverige, Norden eller Europa. Bara du sätter gränserna.

Hyr en buss och njur av resan

Vi hjälper dig och ditt sällskap med allt från enklare bussresor till att organisera transport till större evenemang. Mässor, sportevenemang, konferenser, bröllop och andra privata fester – vi finns alltid till hands när ett stort antal personer behöver resa.

Shoppingresor i Sverige och Europa – mässor landet runt, intressanta festivaler – när du väljer att hyra buss hos oss har du ett stort utbud resmöjligheter som ditt företag eller förening kan få uppleva. Vi anordnar bussresor för större och mindre grupper som ger upplevelser.

hyra buss Stockholm

Hos oss kan du hyra moderna och bekväma bussar

Vårt viktigaste arbetsområde är Stockholm och hela Mälardalen, men vi anordnar även transporter i andra delar av landet, samt i Norden och delar av Europa.

Till vårt förfogande har vi en stark flotta av moderna, välutrustade, bekväma och säkra bussar i alla storlekar. Från minibussar för mindre sällskap som ska ut på kortare resor till välutrustade stora turistbussar som är perfekta för de längre resorna med fler människor. Våra bussar är utrustade med wifi och är utrustade med alla bekvämligheter.

Våra chaufförer är erfarna och servicemedvetna och har full koll på de bästa rastplatserna och vägkrogarna längs vägen.

Vi svarar alltid snabbt på offertförfrågningar och kan hjälpa att planera logistiken för de evenemang där du behöver hyra buss i Stockholm.

Hyra buss Stockholm – många stora fördelar

Bekvämlighet och flexibilitet

Att hyra buss för en gruppresan ger er möjligheten att resa tillsammans som en grupp, vilket skapar en känsla av gemenskap och gör det lättare att hålla ihop. Ni slipper oroa er för att någon ska komma för sent till bussen eller hamna efter på vägen. Dessutom har ni stor flexibilitet att själva bestämma restid och rutt, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om ni har flera stopp längs vägen.

Kostnadseffektivt

Att hyra buss för en gruppresan är oftast mer kostnadseffektivt än att alla ska resa individuellt. Ni delar på kostnaden för transporten och kan ofta få ett paketpris som inkluderar både buss och eventuella aktiviteter eller utflykter under resan.

Trygghet och säkerhet

Med en hyrd buss reser ni med en erfaren och professionell förare. Det innebär att ni slipper hantera trafiken och kan istället fokusera på att njuta av resan tillsammans med era medresenärer. Dessutom följer bussföretaget strikta säkerhetsregler, vilket ger er en trygg och säker resa.

Miljövänligt val

Att hyra buss för en gruppresan är ett miljövänligt val. Istället för att alla reser med egna fordon minskar ni er påverkan på miljön genom att samåka i en buss. Dessutom kan vissa bussföretag erbjuda miljövänliga alternativ, som exempelvis biogasdrivna bussar.

Möjlighet att njuta av resan

Med en hyrd buss kan ni koppla av och njuta av resan fullt ut. Bussen är utrustad med bekväma säten och vissa företag erbjuder även extra bekvämligheter som wifi, platt-tv och toalett ombord. Det ger er en chans att vila upp er inför nästa aktivitet eller bara njuta av utsikten under resan.

Charterbuss och transfer att hyra i Stockholm

Tack vare vårt stora utbud av bussar och ett stort nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda busscharter och transfer i Stockholm och resten av landet.

Om ditt sällskap exempelvis anländer till någon av flygplatserna i Stockholm eller Mälardalen lönar det sig oftast att boka en buss jämfört med att köra flera hämtrundor i flera

personbilar. Dessutom är det ett mer miljövänligt sätt att sköta dessa transporter – färre fordon som släpper ut avgaser helt enkelt.

Vi transporterar alla sorters sällskap

Om ditt företag eller sällskap ska åka på en konferens, en kick off, en fackklubbsmiddag eller annan form av evenemang kan alla anlända samtidigt i en charterbuss. Praktiskt, smidigt och en chans att umgås redan under resan för dina kollegor, föreningsmedlemmar eller anställda. Dessutom blir det betydligt lättare att planera allt för festarrangören!

Välkommen att kontakta oss om du önskar hyra buss i Stockholm. Du kommer inte att bli besviken!

Hyr en buss hos oss och få en riktigt bra reseupplevelse