Om oss

Bussresor med kvalitet och service

EkmanBuss Flexibussitet AB är ett bussföretag som etablerade sig på nittiotalet och har under åren utvecklats till ett av Stockholms bästa och mest respekterade företag i branschen. Hos oss kör de bästa förarna moderna bussar med stor säkerhet och hög bekvämlighet.

Ekmans Buss Bussar

Effektivitet, kvalitet och miljö

Vi arbetar med ett starkt fokus på att vara marknadsledande när det handlar om busstransporter av alla slag. Effektivitet, kvalitet och miljö är våra viktigaste ledord och att alltid ha hundraprocentig kvalitet i alla våra uppdrag är också mycket centralt för alla delar av vår verksamhet. Vi vill fortsätta att stärka vår position som det bästa valet för den som letar efter busstransporter som aldrig gör kunden besviken.

Trafiksäkra och trivsamma bussar i alla storlekar

Vi har en stor och modern busspark med fordon i olika storlekar som passar för sällskap i olika storlekar och för korta och långa resor. Oavsett om det handlar om en kortare resa inom Sverige eller en gruppresa utomlands så har vi bussen som är perfekt för just din tripp. Våra förare är erfarna och arbetar alltid med din säkerhet och bekvämlighet som främsta prioritet. Om du väljer att resa med oss så kan du känna dig trygg och att du vet precis vad du har gett dig in på.

Förhållandet med kunden är viktigt för oss

Det är viktigt att alla moment i en bokning ska utföras på ett korrekt sätt, från första kundkontakt till att allt är klart och betalt. Därför arbetar vi för att förbättra och utveckla och förbättra vårt arbetssätt och vår kundservice.

Vi har som ett övergripande mål att bedriva och utveckla alla transporter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Våra förare utbildas kontinuerligt inom miljöområdet och är alltid noga med att följa lagar och förordningar när de är ute på vägarna.

Hyr en buss hos oss och få en riktigt bra reseupplevelse